http://www.autorijschooljanboezen.nl

Welkom op de website van Autorijschool Jan Boezen

 

Na 38 jaar bij de Koninklijke Luchtmacht met plezier gewerkt te hebben, heb ik de opleiding tot rijinstructeur gevolgd op de Verkeersacademie in Nieuwegein. Mijn jaren bij defensie hebben mij geleerd dat ik graag met mensen om ga en het belangrijk vind om vooral jonge mensen wat te leren. Inmiddels had ik ook de nodige ervaring als rijinstructeur opgedaan en heb sinds juni 2014 mijn eigen autorijschool.

 

Leerlingen krijgen van mij alle aandacht die ze verdienen. Samen met de leerling zorg ik er voor dat er een goede voorbereiding op het praktijkexamen is en dat er een verantwoorde weggebruiker in het verkeer bij komt.

 

Heb je al een rijbewijs, maar je voelt je onzeker en hebt nog wat training nodig? Samen komen we er uit.

 

Met rust en geduld probeer ik de leerling zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Ik pas me altijd aan mijn leerling aan, want elke leerling heeft een eigen karakter en heeft derhalve een specifieke aanpak nodig. Ik hoop je gauw in de lesauto te ontmoeten.

 

Mijn pakketten bied ik aan inclusief een tussentijdse toets en een praktijkexamen. De tussentijdse toets is een goede kennismaking met het praktijkexamen en niet onbelangrijk is dat het slagingspercentage bij het praktijkexamen een stuk hoger ligt. Als je voor de bijzondere manoeuvres tijdens de tussentijdse toets een voldoende haalt, dan krijg je hiervoor vrijstelling tijdens het praktijkexamen. Tevens krijg je van mij bij aanschaf van een volledig pakket een examengarantie. Mocht je onverhoopt toch zakken, dan is het herexamen voor mijn rekening.

 

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 07:00-12:00, 13:00-17:00 en 18:00-22:00 uur.

Rijlessen op zaterdag en zondag in onderling overleg.

 

Jan Boezen

 

 

Algemene Voorwaarden

 

Hier vindt u de algemene voorwaarden van autorijschool Jan Boezen.

 Tarieven 

 

Bent u beniewd naar de tarieven van autorijschool Jan Boezen klik dan op de link hieronder.

Contact

 

Klik op de link hieronder en u vindt enkele mogelijkheden om contact op te nemen met autorijschool Jan Boezen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now